Το Ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ανακαινίστηκε πλήρως το 2006 για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών του. Όμορφοι και ευχάριστοι χώροι δημιουργήθηκαν έτσι ώστε ο επισκέπτης να αισθανθεί άνετα και φιλικά από την πρώτη στιγμή. Από την πρώτη κιόλας επαφή σας με το Ξενοδοχείο μας στο Lobby ή στη Reception θα διαπιστώσετε πως κάνατε την καλύτερη επιλογή.  Το άνετο παρκινγκ του ξενοδοχείου μας σε ένα καταπράσινο περιβάλλον θα χαρίσει δροσιά και ασφάλεια σε εσάς και το αυτοκίνητό σας.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ  
Στο εστιατόριό μας μπορεί να γευτεί κανείς απίθανα θαλασσινά και κρεατικά  πιάτα (με την επιμέλεια της μαγείρισσας μας της κυρίας Σοφίας και της κυρίας Ειρήνης). Εναλλακτικά, αν το επιθυμείτε μπορείτε να γευματίσετε επιλέγοντας το μενού του ξενοδοχείου μας (αποτελούμενο από τρία πιάτα τα αποία εναλάσσονται καθημερινά). Οι φρεσκάδα των υλικών μας και το έμπειρο προσωπικό σε συνδιασμό με τις λογικές μας τιμές θα ικανοποιήσουν κάθε γαστρονομική σας επιθυμία.

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ  
Στην καφετέρια του ξενοδοχείου μας μπορείτε να χαλαρώσετε όλες τις ώρες της ημέρας απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας, ενώ άν έχετε παιδιά μπορείτε να τα παρακολουθήτε καθώς παίζουν στη παιδική χαρά που έχει δημιουργηθεί για την διασκέδαση των μικρών μας φίλων.